Virus China, Hong Kong: protestatarii au dat foc clădirii în carantină

Sute de protestatari au dat foc la parterul unui zgârie-nori de apartamente, unde autoritățile din Hong Kong ar fi dorit să înființeze un centru de carantină pentru cazurile suspecte ale noului coronavirus.

Clădirea, care este nelocuită  a fost construită inițial pentru a construi locuințe populare în Fanling, o zonă apropiată de granița cu China. Propunerea de a o folosi pentru carantină, a fost făcută de șeful guvernului din Hong Kong, Carrie Lam, care a provocat protestele rezidenților zonei.

Citește și Coronavirus, numărul persoanelor decedate a crescut dramatic: 56 de victime, 2 mii infectați

Cel puțin 200 de persoane au intrat în clădire, în care au aruncat mai multe cocktailuri  Molotov. Polițiștii și pompierii au ajuns la fața locului și au stins flăcările. Potrivit postului South China Morging, mai multe persoane au fost arestate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.