Virus blestemat! O femeie însărcinată și copilul ei au murit în timpul operației de cezariană

În Spania, o femeie însărcinată în vârstă de 37 de ani și testată pozitiv pentru corornavirus a murit în timpul operației de cezariană. Bebelușul s-a născut mort.

S-a întâmplat în La Coruña, după cum relatează și ziarul La Vanguardia. Femeia, care se afla în al treilea trimestru de sarcină, când a fost transportată de urgență la spital. Stare care s-a agravat după puțin timp, iar medicii au decis să o supună unei operații de cezariană de urgență. În timpul operației femeia a avut complicații care nu i-au lăsat nico scăpare și a decedat. Din păcate, nici bebelușul nu a supraviețuit. Potrivit aceeași surse, se pare că mămica suferea de o altă boală preexistentă.

Cazurile de infecții din Spania au depășit 80.000 și se apropie de cele înregistrate până în prezent în China: acest lucru rezultă din datele Universității John Hopkins. Pentru a fi mai precis, Spania are acum 80.110 cazuri împotriva celor 82.156 din China. În Spania sunt 6.803 de morți și cei considerați vindecați au ajuns la  14.709 .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.