Virologul Premiului Nobel din 2008: “Coronavirusul s-a născut din greșeală în cercetarea vaccinului împotriva SIDA”

”Coronavirusul a fost tratat într-un laborator chinez din Wuhan, specializat în căutarea unui vaccin împotriva SIDA și apoi a fost eliberat accidental”: aceasta este teoria lui Luc Montagnier , un medic francez apreciat  premiat în 2008 cu Premiul Nobel în Medicină. Profesorul a intervenit în această dimineață într-un program  specializat în medicină și sănătate și intitulat Pourquoi Doctor. Prin urmare, Montagnier este de acord cu teza urmărită de diverse surse în ultimele săptămâni potrivit căruia Coronavirusul care a ucis aproape 150 de mii de oameni până în prezent în toată lumea este rezultatul unei erori de laborator.

„Cu colegul meu, biomathematicianul Jean-Claude Perez, am analizat cu atenție descrierea genomului acestui virus Rna  și nu am fost primii. Un grup de cercetători indieni au încercat deja să publice un studiu în care arată că genomul complet al acestui virus se află în secvențele virusului SIDA “. Virologul a explicat în continuare grupul indian, apoi a retras publicația: „Dar adevărul științific – a adăugat el – apare mereu. Secvența SIDA a fost introdusă în genomul Coronavirus pentru a încerca să se creeze un vaccin. ”

„Atenție la acel laborator”, au atenționat experții americani din Wuhan în 2018

„Așa că – a spus virologul – istoria pieței de pește este o legendă frumoasă, dar nu este posibil să fie doar un virus transmis de un liliac, probabil de acolo au început, apoi au l-au modificat. Ca niște  vrăjitori fără experiență, s-ar putea spune  ”. Potrivit virologului, răspândirea Covid-19 va scădea treptat, „dar, din păcate, după multe, multe decese”.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.