Virolog italian : “Covid este destinat să dureze generații. Suspciunea că nu este natural, nu este o erezie”

”Suspiciunea că Sars-Cov-2 nu este un virus natural nu este o erezie. Conține grefe care pot proveni de la animale, dar și de la oameni ”. Acest lucru a fost declarat într-un interviu pentru publicația italiană  La Stampa Giorgio Palù, un virolog de faimă mondoală în vârstă de 71 de ani de la Universitatea din Padova și fost președinte al Societății Europene de Virologie, angajat în redactarea unei cărți despre coronavirus:

„Nu trebuie să uităm  că virusul provine din China, care a fost ascuns de luni împreună cu nepăsarea OMS. Chiar și în 2002  chinezii au rămas în liniște mult timp și în privința  Sars-Cov-1 ”.

Însărcinată cu o divintate? O femeie indoneziană a spus că a rămas însărcinată cu o oră înainte de a naște

Iar celor care îl întreabă ce se întâmplă în acest moment, Palù răspunde: „Ca în fenomenele fizice, pandemia se răspândește de la est la vest și de la nord la sud, atenuându-se cu căldura și reapărând cu frigul. Este un coronavirus care infectează specia umană destinată să dureze generații întregi. Scenariul probabil este acela că acesta rămâne fără a deveni mai violent, coexistând cu oamenii până la un vaccin sau un medicament specific. Dar aceasta lucru nu înseamnă că putem dormi bine ”.

Sursa: La Stampa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.