Violentele a doua badante romance intr-o casa de batrani: ii obligau sa inghita propriile fecale

Două badante românce și propietara unei case de bătrâni din Ravenna sunt cercetate  pentru violențe și comportament neadecvat împotriva bătrânilor din  “Casa famiglia per anziani Villa Cesarea”.

 

Episodul, care a declanșat ancheta  datează de joi, 16 mai. În acea dimineață în interiorul structurii au început primele activități și îngrijitoarele îi ajută pe bărbați și pe femei să se spele. Un bătrânel de 94 de ani a început să devină reticent și nu vrea să se lase spălat.  O atitudine obișnuită din partea persoanelor în vârstă, care de multe ori nu le place să aibă grijă de igiena personală.

 

Astfel, cele două îngrijitoare  românce, care sunt cu el în acel moment  decid să-l pedepsească într-un mod exemplar. Potrivit presei italiene Corriere di Romagna, cele două femei s-ar fi închis cu bătrânul în baie și, cu un gest de o violență absurdă, unul dintre ele îl blochează cu putere, dând viață unui ” episod intolerabil “așa cum este definit de poliția municipală italiană.

 

Celălaltă  îngrijitoare adună materiile fecale ale bătrânului și le întinde mai întâi pe față, apoi îl obligă să le mănânce. Potrivit anchetelor, cele două badante nu s-au oprit din violență până nu au văzut că bătrânul a început să se simtă rău și au sunat la salvare.

 

Odată ajuns la urgența spitalului, bătrânul a spus că îl doare în piept. Potrivit medicilor din gura lui se simțea că iese un miros extrem de neplăcut.

 

Investigațiile poliției au început după ce o a treia badantă a raportat ce văzuse ce se întâmplase în acea dimineață. În dimineața zilei de 16 mai, femeia ar fi auzit țipete venind din baie. S-a apropiat pentru a vedea ce se întâmplă și deschizând ușa de la baie a văzut bătrânul cu fața plină cu fecale. A doua zi a mers la secția de poliție pentru a depune o plângere.

 

Cele două badante românce și propietara casei de bătrâni sunt cercetate pentru violențe.

Te-ar putea interesa și O batrana si-a ucis fiul pentru ca vrea sa o inchida in azil: ”Nu am simtit nimic”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.