Violențe la frontiera dintre Grecia și Turcia: tunuri de apă asupra migranților

Tensiunea la granița dintre Turcia și Grecia este mare. Continuă încercările migranților sirieni de a traversa frontiera turcă pe teritoriul grec, obligând poliția de frontieră să folosească gaze lacrimogene și tunuri de apă pentru a-i respinge.

Citește și Erdogan provoacă Europa și cere Greciei să „deschidă ușile” refugiaților

O înregistrare video din Pazarkule, Turcia, arată cel puțin doi migranți răniți, în timp ce sunt ajutați să se salveze. Săptămâna trecută, mii de migranți au încercat să intre în Grecia prin granițele terestre și maritime estice ale țării, după ce Turcia a decis să își deschidă granițele.

Migranții i-au atacat pe grănicerii eleni cu pietre, cocktailuri molotiv și petarde. La rândul lor, aceștia au ripostat cu gaze lacrimogene și au pus tunurile cu apă pe oamenii care voiau să treacă ilegal granița.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.