Violență sadică: o femeie pusă să aleagă între degete tăiate sau lovituri de ciocan

Violență sadică: o femeie pusă să aleagă între degete tăiate sau lovituri de ciocan

Victima Charlene Whyte a fost bătută și torturată într-un mod cu adevărat sadic de cel pe care îl considera ca pe un frate, deoarece era fratele unei prietene ale ei.  După ce a scăpat din mâinile lui femeia avea fața învinețită, plină de sânge umflată și un deget fracturat. Femiea a stat mai multe săptămâni în spital.

 

”Am crezut că nu voi ma vedea lumina zilei, am crezut că mă va ucide. Și acum , când închid ochii în vine în minet doar zâmbetului lui în timp ce mă lovea”, a spus femeia în tribunal adăugând că Thomas Chesterton a amenințat-o  că-i va tăia degetele și a forțat-o să pună mâinile pe masă după care a lovit-o  în mod repetat cu ciocan. La un moment dat a apucat-o de păr și a lovit-o de mai multe ori în cap .

O femeie a fost înjunghiată de o activistă pentru drepturile animalelor, deoarece purta blană

Oribilul atac a avut loc în casa victimei pe 14 iunie, iar de curând atacatorul a fost condamnat pentru atac extrem de grav.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.