Violenta ingrozitoare in Italia : un roman a batut si violat o femeie cu un tub metalic

Violenta ingrozitoare in Italia : un roman a batut si violat o femeie cu un tub metalic

O femeie poloneză a ajuns în mâinile unui român care a profitat de ea într-o clădire abandonată din capitală. Este o poveste plină de violență în care victima este o femeie poloneză de 50 de ani .

Violența sexuală s-a fost consumat într-o clădire abandonată din zona Via Fornaci din Roma, acum trei seri, dar doar în  acest moment a fost dată publicității. Românul s-a apropiat de victimă și a început să o pipăie. Femeia a opus rezistență dar nu românul nu a renunțat și a încept să o bată cu violență de mai multe ori cu un tub metalic iar cu un cuțit a tăiat-o pe față. Aproape leșinată românul a abuzat cu tutbul metalic, scrie presa italiană.

 

După câteva ore femeia a fost găsită și transportată la spitalul Santo Spirito pentru îngrijiri medicale.  Victima a fost însoțită la stația de carabineiri din Roma pentru a depune plângere. Forțele de ordine s-au pus imediat  să-l caute agresor găsindu-l la o stație de autobuz. Dus în cazermă aici victima l-a recunoscut iar românul a fost arestat.

 

În momentul arestului, românul avea asupra lui tubul metalic și cuțitul cu care a înfăptuit violenețele.

Te-ar putea interesa și S-a gasit cadavrul unui tanar in raul Miccio din Italia, ar putea fi Raul Cristian Lacatusu

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.