Violență extremă: o femeie a masacrat în bătaie un bărbat / Video

Mai întâi urlete și țipete  într-un parc care a trezit un întreg cartier. Apoi furia violentă a unei femei care după ce i-a dat un picior tip kung fu l-a întins la pământ continuând cu o ploaie de lovituri pe tot corpul, mai ales la cap.

S-a întâmplat în zorii zilei de joi  în L’Hospitalet de Llobregat , un oraș din provincia Barcelona . Potrivit 20minutos.es, cei doi începuseră să se certe violent și femeia era într-adevăr extrem de furiosă cu bărbatul, care părea puțin lucid. Țipetele treziseră un întreg cartier, iar amenințările de a chema poliția de la rezidenți nu au intimidat-o în cea mai mică măsură pe femeie, care a început să-și descarce toată furia pe bărbat, cu violență oarbă și fără milă.

„Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

În timpul atacului, vecinii au chemat poliția și agenții Mossos d’Esquadra care au intervenit la fața locului care mai întâi au salvat bărbatul și l-au transportat la spital, apoi au reușit să urmărească și să aresteze femeia în vârstă de 33 de ani din Honduras. Motivul disputei care a declanșat violența femeii arestate nu este clar. Într-o notă, poliția a explicat că cele două se cunoșteau, dar nu aveau niciun tip de relație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.