Violența domestică: a cusut gura soției sale și a torturat-o ani de zile. Condamnat la 4 ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost condamnat la patru ani de închisoare de către instanța de la Viterbo, Italia sub acuzația de a-și fi torturat, bătut și umilit soția. Bărbatul a fost arestat în martie anul trecut iar de atunci femeia  împreună cu cei doi fii ai ei,  martori ai abuzurilor, au povestit o viață plină de violență ca în  filmele de groază. Bărbatul și-a închis femeia pe balcon în lenjerie intimă,  a închis-o în dulap zile întregi, ar fi ars-o cu un fier de călcat și legat-o cu un lanț și cu lacăt.

Într-o altă ocazie monstrul i-ar fi închis gura înțepând-o cu două ace de siguranță pentru a o împiedica să vorbească. Șapte rapoarte medicale care documentează violența, cu un prognostic de până la 30 de zile, au fost prezentate în sala de tribunal. Într-o altă ocazie,  în 2016, în speranța de a scăpa de bătăi, femeia s-a aruncat de la balcon rupându-și piciorul. Povestea femeii din sala de judecată, în care a povestit cu lux de amănunte anii petrecuți în violență  a fost relatată pe larg în ziarul local italian„Tusciaweb”.

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Bărbatul a fost acuzat de maltratare în familie, răni agravate și răpire, iar acum este în arest la domiciliu în casa mamei sale după ce a împlinit un de detenție an în închisoarea Mammagialla din capitala Tuscia. Pe toată durata procesului, el a fost apărat cu strictețe de sora și mama sa, care, potrivit victimei care le-a denunțat au fost martore și complice  violențelor. Apărarea și-a anunțat deja intenția de a face apel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.