Câtă cruzime ! Violează o femeie însărcinată în luna a șaptea și apoi o sugrumă de față cu fiicele ei

Violatorul a spus ca s-a infuriat cand victima nu a vrut sa intretina un raport cu el asa ca a decis sa o pedepseasca. Barbatul, Timp de Napkur  a atacat’o Zainab Abu pe marginea unui rau din satul Gangnim, Plateau State, Nigeria. Femeia era cu fiicele ei la rau sa spele hainele cand barbatul a atacat-o obligand-o sa intretina raporturi sexuale.

Refuzul femeii l-a infuriat atat de tare incat a violat-o de fata cu fetele ei in ciuda faptului ca era insarcinata.

Citește și O nou născută a fost găsită aruncată într-o cutie de carton, în ger, lângă un coș de gunoi: este în viață

Dupa ce l-au arestat pe agresor, acesta a declarat politiei ca i-a cerut frumos sa intretina raportul el, dar refuzul ei l-a infuriat enorm de mult si dupa ce a violat-o a impins-o in apa si a sugrumat-o. Potrivi presei locale, cele doua fiice  ale femeii Aije de 7  ani si Khadija de 4  au fugit speriate acasa si au povestit totul tatalui care a raportat totul politiei.

Agresorul isi asteapta procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.