Violator român prins în Italia unde se ascundea de nouă ani

Un fugar român, Valentin Amarinei  în vârstă de 38 de ani, căutat  pe baza unui mandat internațional de arestare, a fost arestat de poliția italiană la Villa di Briano (Caserta) unde se ascundea cu ajutorul unor alți români.  Bărbatul trebuie să execute o pedeapsă de 9 ani închisoare pentru violență sexuală, scrie presa italiană.

Video socant! Un barbat a cazut de pe un zgarie-nori in timp ce iși facea un selfie
În 2010 a ademenit o adolescentă de 16 ani  în grupul sanitar ditr-un local din Bicaz, judeţul Neamţ apoi şi-a chemat complicele şi împreună au violat-o.

Valentin Amarinei a fost condamnat, în 2013, la 9 ani închisoare.

 

După condamnare, bărbatul a fost dat în urmărire internaţională întrucât se sustrăgea executării pedepsei şi a fost localizat în localitatea italiană Villa di Briano, provincia Caserta.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.