Violator în serie arestat în Franța: responsabil pentru 160 de agresiuni

O sută șaizeci de agresiuni  împotriva copiilor partenerelor lui care au avut loc pe o perioadă de paisprezece ani. Acestea sunt crimele care au declanșat arestarea unui cetățean italian de 52 de ani în Franța. După cum a raportat agenția France Presse, bărbatul a fost arestat lângă Strasbourg , la Rumersheim-Le-Haut.

Citește și Iese să se joace cu o prietenă și nu se mai întoarce acasă: o fetiță de 9 ani a fost violată și ucisă

Episoadele datează din anii 2000 – 2014 și  victimele sunt copiii partenerelor lui. Toate episoadele au avut loc în Germania, unde a fost emis un mandat european de arestare. Potrivit poliției franceze, în Germania există 122 de anchete împotriva sa. Pentru autoritățile franceze care au efectuat arestarea, el a fugit din Germania pentru a găsi refugiu în Alsacia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.