Violată și ucisă, ultimele cuvinte ale victimei vor servi pentru a face dreptate: mărturia papagalului a fost decisivă

Mărturia papagalului a fost decisivă. În 2018, Elizabeth Toledo în vârstă de 46 de ani din San Fernando (Argentina), a decis să închirieze camerele din casa ei pentru a a rotunji veniturile . Dar  această decizie a costat-o ​​viața: tocmai doi dintre colegii de cameră  violat-o și apoi au ucis-o în decembrie a aceluiași an în care au închiriat camera.

Unul dintre vecini a sunat la poliție după ce nu a mai văzut-o pe victimă iar papagalul pe care îl deținea repeta mereu: „De ce mă bateți ?”. Când anchetatorii au intrat  în casă, Elizabeth era fără viață pe podea și complet dezbrăcată. Avea semne vizibile de agresiune și de strangulare pe corp. Analizele ulterioare au confirmat că a fost violată și ucisă.

Covid-19 în Germania, prostituate cer Parlamentului: „Lăsați-ne să lucrăm”

Dinamica incidentului era  suficient de clară din probele găsite la locul faptei. În timp ce agenții anchetau locul crimei, papagalul victimei repeta: „Au, nu, te rog. Lasa-mă să plec! ”  Poliția a interogat colegii de cameră Miguel Saturnino Rolon și Jorge Raul Alvarez , și au fost acuzați de crimă și viol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.