Violată și ucisă la numai 2 ani. Tatăl micuței a fost nevoit să deconecteze aparatele care o țineau în viață

Fiica lui a fost violată și bătută, apoi a trebuit să-i deconecteze aparatele care o țineau în viață.

Robert Smyth Jr., din New Jersey, a trebuit să trăiască din nou acele momente teribile într-o sală de judecată în timpul procesului lui Michael Disporto Jr în vârstă de 25 de ani, noul iubit al fostei soții care a ucis-o cu brutalitate pe fiica lor, Ariana Smyth, doar 2 ani.

Mama copilului, Amber Bobo, a fost deja condamnată și a executat deja 15 luni de închisoare pentru că nu a ajutat imediat copilul. Văzând-o că nu se simțea bine, femeia a ezitat să cheme ambulanța, lăsând să se înrăutățească starea fetiței.

Siria, jihadist belgian capturat: a decapitat peste 100 de persoane

Când a fost dusă la spital era pe moarte, medicii au incercat totul, dar după un timp în terapia intensivă, medicii au cerut tatălui micuței să deconecteze aparatele,  deoarece pentru Ariana nu mai era nimic de făcut.

Am sărutat-o. I-am spus “Te iubesc”, a spus bărbatul, au scris cei de la Daily Mail, “a trebuit să deconectez aparatele  care țineau o în viață pe fetița mea”.

Faptele datează acum doi ani, dar în aceste zile se apropie sentința finală pentru omor.

Michael Disporto Jr ia cerut femeii  să-l lase singur cu copilul, pentru a putea să o cunoască mai bine, dar profitând de absența ei, mai întâi a violat-o  și apoi a bătut-o cu bestialiate.

Acuzație șoc! “Administrația Trump a refuzat absorbantele femeilor migrante cu ciclul”

A doua zi dimineața femeia a observat vânătăile pe corpul micuței, l-a întrebat  ce s-a întâmplat. Criminalul a inventat  tot felul de scuze, spunând că micuța o să se facă bine.

Când starea copilei a început să se înrăutățească, au dus-o la spital, unde medicii au înțeles imediat ce sa întâmplat.

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.