Violată și ucisă la 15 ani: cadavrul unei adolescente a fost găsit după trei luni în casa unchiului ei

Prerla Martínez în vârstă de 15 ani și pe care familia o căuta din 23 februarie, a fost găsită ucisă în casa unchiului ei Rubén Ávila,  în cartierul Los Lagos din orașul La Banda, în Santiago del Estero, în nordul Argentinei. Trupul fetei cu semne evidente de abuz sexual, a fost descoperit într-o stare avansată de descompunere sub patul din casa lui Avila. Mama a putut să o recunoască pe Prerla datorită unui mic tatuaj cu numele unei rude.

Se pare că fata a fost văzută ultima dată în viață pe 23 februarie, când i-a spus mamei că va merge să coasă ceva în casa unchiului.  Din acel moment familia și diverse asociații au început să răspândească apeluri pe rețelele de socializare în căutarea fetei. Rubén Oscar Ávila, infractorul auto-confesat al femicidului, era deja în închisoare pentru un episod care a avut loc pe 9 martie, când a agresat sexual o altă fată, bătând-o până la punctul de a o face inconștientă.

Coronavirus, un băiețel de patru ani a murit în El Salvador

Potrivit Observatorului „Ahora que si nos ven”  , 72% dintre femicide au avut loc în casă, iar 56% dintre victime au fost ucise de parteneri sau foști parteneri. În medie există un femicid  la fiecare 32 de ore. Ieri o altă femeie a fost ucisă de partenerul ei Camilei Taroco , mama a doi copii de 5 și 7 ani. Femeia a fost găsită moartă la 11 zile după dispariția ei. Aceeași soartă a avut-o și Jesica Minaglia , o profesoară de 30 de ani bătută până la moarte în casa în care locuia cu fiu lei. În acest caz  principalul suspect este fostul său soț, ofițer de poliție locală. Ambele crime au avut loc în provincia Buenos Aires.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.