Violată și ucisă în propria casă: adolescentă de 13 ani în carantină de Covid

Violată și ucisă în bătaie. Așa a murit Ana Paola în vârstă de 13 ani din Sonora, Mexic. Fetița  fusese lăsată singură în casă, deoarece mama ei ieșise la cumpărături. La întoarcere, femeia și-a găsit fiica fără viață în pat.

Conform reconstrucției faptelor, atacatorii au reușit să intre în casă, chiar dacă modul în care au intrat în casă nu a fost descoperit. Criminalii au violat-o și apoi au ucis-o în bătaie.

Comisia Națională pentru Drepturile Omului (CNDH) a ridicat deja alarma cu privire la creșterea riscului în timpul carantinei, într-o țară în care, în medie, zece femei sunt ucise în fiecare zi și, potrivit Rețelei pentru Drepturile Copilului, cel puțin trei dintre aceste victime sunt minori.

Italia-România, nu există niciun acord privind lucrătorii sezonieri: ”Este vorba de o pandemie și nu putem muta oamenii dintr-o zonă în alta”

Acum, întreaga țară, cere să se facă dreptate pentru fată, iar asociațiile au lansat  hashtag-ul #JusticiaParaAnaPaola.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.