Violată și ucisă, corpul unei tinere de 27 de ani a fost găsit carbonizat sub un pod

Cadavrul unei femei a fost găsit după ce a fost violată și ucisă în Hyderabad , India . Victima, un medic veterinar în vârstă de 27 de ani, a fost găsită sun un pod de la marginea orașului de un trecător. Corpul tinerei a fost redus aproape în cenusă iar familia ei au putut să o identifice doar după lănțișorul pe care îl purta la gât. Sora victimei îi raportase dispariția marți seară, iar joi dimineață cadavrul tinerei a fost găsit.

Se pare că poliția a reținut cel puțin două persoane care se pare că s-au oferit să o ajute să schimbe o roată de la motocicletă, dar în schimb a dus-o cu forța într-un loc retras au violat-o, bătut-o  și ucis-o.

Citește și  O mama și-a ucis fetița de cinci zile: ” Nu mi-am dorit acest copil ”

“Fiica mea era  nevinovată”, a spus mama victimei pentru Times of India . “Vreau ca vinovatul să fie ars de viu.”

India este considerată cea mai periculoasă țară  din cauza prevalenței violenței sexuale și a hărțuirii împotriva femeilor, potrivit unui sondaj din 2018 . Țara a fost zguduită de o serie de agresiuni sexuale în ultimii ani, cel mai cunoscut caz fiind cel al violului în grup și al omorului din Jyoti Singh, în vârstă de 23 de ani, în 2012, un caz  care a șocat o lume întreagă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.