Violată la 14 ani, rămâne însărcinată: tatăl ei o forțează să se căsătorească cu violatorul ei

La vârsta de 14 ani rămâne însărcinată cu  cu violatorul ei, iar tatăl ei o forțează să se căsătorească cu el.

Heather, din Idhao, din SUA, la doar 14 ani s-a împrietenit cu un băiat de 24 de ani. Părea o prietenie normală, ea era doar o copilă până când,  într-o noapte tânărul profitând de încrederea pe care o avea adolescenta în el, a îmbătat-o până când și-a pierdut cunoștința și apoi a abuzat de ea.

 

Faptele au avut loc în 2015, dar numai acum fata a găsit curajul să spună ce s-a întâmplat.

În dimineața următoare, tânărul de 24 de ani i-a spus că au făcut sex iar ea incredulă a decis să nu-l mai vadă.

A fost și mai șocată,  când după câteva săptămâni a aflat că așteaptă un copil. În acel moment, potrivit Mirror, ea  a povestit  părinților săi totul, dar reacția era foarte diferită de ceea ce se aștepta. Mama a sugerat un avort, dar ea nu a vrut, așa că tatăl ei a forțat-o să se căsătorească cu violatorul ei.

 

În Idhao căsătoriile la vârsta  a lui Heather sunt ilegale, așa că părinții ei și-au dus fiica în Missuri.

Inițial fata a acceptat căsătoria, dar la doar câteva luni, a avut un avor spontan, și relația ei a devenit iad, așa că a decis să denuțe întreaga poveste. Soțul, sau mai bine zis, fostul soț  a avut o condamnare de 15 ani, iar tatăl, a fost condamnat la trei ani.

 

Astăzi, Heather încearcă să-și reia viața în mâinile sale, dar nu este ușor. Este însărcinată cu noul său partener, și este în sfârșit fericită, dar nu  poate uita trecutul….

Te-ar putea interesa și Un vis înfrânt: viitoarea mireasă moare înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.