Violată la 13 ani, rămâne însărcinată: părinții arestați

Un bărbat în vârstă de 40 ani , a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost arestat de poliție în baza acuzațiilor de abuz  sexual împotriva fiicei sale de 13 ani care în urma violențelor a rămas  însărcinată. Chiar și soția bărbatului, mama minori este în stare de arest.

Pedofilia, preot condamnat în Polonia. Judecătorul: „Abuzuri similare cu torturile reale”

S-a întâmplat la Sevilla , Spania. Potrivit 20minutos.es , minora în vârstă de 13 ani se află în prezent într-un centru de protecție a copilului. Totul a început atunci când fetița a început să acuze dureri abdominale severe și a fost dus la un spital pediatric de părinți. Aici, după câteva verificări, medicii au descoperit că fetița era însărcinată. În urma unei discuții cu  unii psihologi, etița le-a povestit despre violențele  sexuale din partea tatălui ei.

Medicii au decis să anunțe imediat poliția. Agenții i-au arestat pe cei doi părinți, dar mama a încercat să se justifice: ”Fiica mea are multă imaginație, nu spune adevărul”. Din rezultatele anchetelor s-a descoperit că fetița a spus adevărul, iar abuzurile începuseră în urmă cu trei ani. Cei doi  ”părinți ” se află în închisoare în așteptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.