Violată la 11 ani, rămâne însărcinată: legea o obligă să păstreze copilul

Juan Leon-Gomez, de 26 de ani, din Ohio, a fost acuzat de pedofilie după ce a violat o fată de 11 ani. Copila a fost găsită închisă în dulapul din dormitorul unde locuia el. Acum fata a aflat că așteaptă un copil…

Potrivit Daily Mail, alarma a fost dată de mama fetei după dispariția ei. După o serie de investigații, poliția  a ajuns în fața casei pedofilului dar agenții au observat atitudini suspecte: lumina din casă s-a stins pe dinăuntru, dar nimeni nu răspundea la ușă. Agenții au intrat cu forța în aparatament și au găsit fetița în dulap. Copila a fost dusă la spital iar din rezultatul analizelor s-a descoperit că fetița este însărcinată.

Citește și O fetiță de 3 ani a murit după ce a înghițit o baterie, pentru medici era doar bronșită

Și acum, potrivi noii legi controversate privind “bătăile inimii” ale statului american, nu va putea să avorteze. Legea stabilește că întreruperile sarcinii nu pot fi efectuate după șase săptămâni sau când este posibilă detectarea unei bătăi cardiace fetale.

Măsura introdusă pentru ” protejarea persoanele vulnerabile” și a victimele violurilor nu este scutită.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.