Violată de un bărbat cunoscut pe Tinder: ”M-am prefăcut ca sunt moartă”

O femeie a fost răpită și violată timp de 4 ore de un bărbat care a încercat să o omoare. Condamnat la 13 ani de închisoare.

Femeia a vrut să cunoască pe cineva și să înceapă o relație.  Acesta a fost și motivul care a condus o femeie britanică să se înscrie pe  Tinder, o aplicație de dating bine cunoscută. După un timp, a cunoscut un bărbat care începuse să-i placă. Cei doi au început să se întâlnească, dar curând a ieșit la suprafață adevăratul caracter al omului,  devenind agresiv și violent. Femeia a încercat imediat să-l îndepărteze, dar, ca răspuns, a atacat-o, a răpit-o și a violat-o.

Femeia a spus că s-a prefăcut că a murit pentru a-l împiedica să o omoare. Mai întâi i-a spart un pahar în cap, apoi a dus-o cu forța în dormitor unde a violat-o și a încercat să o sufoce cu o perină. Femeia este în viață  numai datorită instinctului ei: de fapt, ea s-a prefăcut că este moartă pentru a-l face să se oprescă.

 Citește și “Mai bine noi decât vreun dement!” Doi părinţi din Rusia şi-au violat zi de zi fiica de 12 ani

 

Farsa a mers, dar nu pentru mult timp, căci femeia a început să tușească și bărbatul s-a întors : ”I-am spus că o să aibe probleme pentru că am sunat la poliție. M-a pus să mă îmbrac și mi-a spus să-l urmez.” Femeia a avut noroc, deoarece în calea lor a apărut un vecin și ea a început să țipe declanșând alarma.

Omul are deja precedente pentru violența în familie și a fost condamnat la 13 ani de închisoare de către tribunalul din Birmingham. După groaznicul accident, femeia se confruntă cu o gravă depresie și chiar a încercat să se sinucidă de mai multe ori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.