Violată de o rudă, rămâne însărcinată, tânără de 16 ani ucisă de tatăl și de fratele ei: „Rușinea familiei”

Rămâne însărcinată după un viol, dar familia ei o ucide din rușine . O tânără de 16 ani a dispărut dintr-un sat de lângă Shahjahanpur, în nordul Indiei, după ce a fost violată și lăsată însărcinată de violatorul ei. Tânăra a fost găsită moartă câteva zile mai târziu în pădure și tatăl ei a mărturisit crima.

Citește și Pakistan, o fetiță de doi ani răpită în timp ce se juca în afara casei, violată și ucisă

Poliția l-a oprit pe bărbatul care a recunoscut răpirea și uciderea fiicei sale, deoarece starea ei a adus prea multă rușine întregii familii. Cu câteva luni în urmă, fata a rămas singură cu o rudă care, profitând de absența altor membri ai familiei, a abuzat de adolescentă. Fata a încercat să-și ascundă sarcina până când nu a mai fost posibil iar familia a forțat-o să mărturisească totul.

Tatăl nu a putut suporta vestea și temându-se pentru onoarea familiei, împreună cu fratele său, și-a bătut și sugrumat fiica după care a abandonat trupul într-o pădure nu departe de casa lor, după cum a raportat presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.