Violată de directorul școlii, nu retrage plângerea și este arsă de vie pe acoperișul instituției

Violata de directorul scolii, nu retrage plangerea si este arsa de vie pe acoperisul institutiei

Nusrat Jahan Femi a fost atacat de un grup de persoane pe acoperișul școlii din Dhaka, Bangladesh. A murit în spital, cu 75% din arsuri pe corp . Autoritățile au arestat opt ​​persoane  inclusiv un profesor.

O studentă de 18 ani a murit ars de vie, după ce a refuzat să-și retragă plângerea pentru o tentativă de viol  a directorului școlii unde învăța. Nusrat Jahan Femi i s-a spus să urce pe acoperișul școlii din Dhaka dn Bangladesh unde a fost udată cu lichid inflamabil și dată foc.

Ucisă cu brutalitate la 3 ani, un bărbat și o femeie bănuiți că i-ar fi luat viața micuței Kamille

A murit acum cinci zile la spitalul din Dhaka Medical College cu 75% arsuri pe corp, dar a reușit să povestească detaliile atacului fratelui ei. Directorul școlii, Siraj-ud-Daula, a fost închis în închisoare încă de la sfârșitul lunii trecute, după ce tânăra a depus plângere la poliție.

Potrivit poliției, cel puțin 13 persoane, inclusiv două fete, au fost implicate în uciderea lui Nusrat.

“I-au spus că pe acoperiș este o prietenă de-a ei care a fost atacată”, a spus fratele victimei potrivit The Daily Star. “I-au  cerut  să retragă plângerea împotriva directorului Siraj Ud Doula. Când a refuzat, unul dintre ei a turnat kerosen pe ea și ia dat foc”, a adăugat el .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.