Vindecată la 107 ani: este cea mai în vârstă femeie care a bătut coronavirusul

Cornelia Ras are 107 ani și locuiește într-o casă de bătrâni din Olanda. După săptămâni de tratament, s-a vindecat. Nepoata: “Nu credea că are Covid, nu se simțea rău”

Este cea mai în vârstă persoană din lume care a învins noul coronavirus. Femeia are 107 ani și s-a îmbolnăvit de Covid-19 a doua zi după ziua ei de nașterea ei la mijlocul lunii martie. După săptămâni de tratament, Cornelia a fost acum declarată „vindecată oficial” de coronavirus.

Focarul a izbucnit în casa de bătrâni după ce oaspeții au participat la o slujbă religioasă. Astfel, 41 au fost infectate, inclusiv doamna Cornelia, iar 12 au murit. Pe 17 martie, femeia a început să prezinte primele simptome. După cum explică presa locală, femeia a avut febră și a tuse. Ea a fost imediat supusă unui tampon care a dat un rezultat pozitiv.

Coronavirus, scandal monstru în Olanda: „Inutil să salvezi persoanele în vârstă obeze și fumătorii, oricum vor muri în doi ani”

“Nu se simțea chiar așa de rău  așa că se îndoia că are coronavirus”, a explicat nepoata sa, Maaike de Groot, pentru ziarul olandez AD. “A păstrat calmul. A spus că, dacă va pleca, va fi bine și dacă va supraviețui, va fi la fel de bine”, a adăugat ruda.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.