Vindecat de coronavirus, dar factura este de peste 1 milion de dolari

Un cont de peste 1 milion de dolari. Atât de mult a costat vindecarea de coronavirus unui cetățean din Seattle. Povestea lui Michael Flor, în vârstă de 70 de ani, este relatată de Seattle Times. Bărbatul a fost internat în spital timp de 62 de zile, era în condiții disperate și și-a luat la revedere soției și copiilor cu un ultim apel telefonic. Apoi, vindecarea surprinzătoare. Flor se recuperează acum din casa sa din West Seattle, unde a primit factura pentru internarea în Centrul Medical Suedez din Issaquah: 1.122.501,04 dolari.

Fiecare bănuț documentat într-o „carte” de 181 de pagini. Cei 9.736 de dolari cheltuiți în fiecare zi în terapie intensivă, cei 408.912 de dolari pentru a garanta izolării în cameră și 82.215 de dolari necesari pentru a garanta respirația asistată timp de 29 de zile.

Rusia, au rupt labele unui pui de leu pentru a sta cuminte în fotografiile cu turiștii: Putin a deschis o anchetă penală

„Mă simt vinovat că am supraviețuit”, a spus Flor. Bărbatul în vârstă de 70 de ani are o asigurare privată, care va suporta o parte semnificativă din costuri. Pacientul nu avea alte patologii în afară de Covid-19. “„ Mă întreb ‘de ce eu’? “, Spune el referindu-se la vindecarea miraculoasă. “Merit? Și faptul că văd costurile incredibile pentru toate acestea nu fac nimic altceva decât să mărească sentimentul de vinovăție” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.