Vincent van Gogh, în scrisorile nepublicate, detaliile care nu au fost dezvăluite niciodată privind personalitatea sa tulburată

Nu trebuie să fii un mare expert în istoria artei pentru a-l considera pe Vincent van Gogh unul dintre cei mai mari genii din toate timpurile și, de asemenea, un personaj cu un psihic destul de complex și problematic. Toată lumea știe cât de mult disconfort a flancat geniul olandez pe cursul vieții , dar acum există câteva scrisori absolut inedite și nepublicate până acum pentru a dezvălui detalii suplimentare despre personalitatea sa.

Expoziția ‘Your loving Vincent’, care se desfășoară la Muzeul Van Gogh, conține de fapt multe misive scrise de pictorul olandez.

Există multe scrisori scrise prietenului său Paul Gauguin sau trimise fratelui său mai mic Theo, iar unele dintre ele sunt însoțite de schițe ale celor mai faimoase lucrări ale sale. În sutele de scrisori expuse, multe dintre ele absolut nepublicate, este posibil să descoperiți detalii suplimentare despre personalitatea lui Vincent van Gogh .

Citește și Scriitorul care a prezis Covid-ul: „Iată cele mai grave 3 amenințări la care este supusă planeta”

În epistolele scrise de van Gogh de-a lungul vieții sale, există o anumită măiestrie în scris, dar și alte detalii despre personalitatea artistului: iubirea pentru artă, importanța dragostei și a prieteniei, dar și singurătatea, obsesia ambiției, conflictul interior constant.

O tulburare cea a lui Vincent van Gogh , puternică și constantă de-a lungul vieții sale, până la punctul de a se urî pe sine și lucrările sale, care astăzi sunt nemuritoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.