Vila lui John Lennon pusă în vânzare pentru 43 de milioane de euro

Vila „El Solano”, este o vilă de 1.300 de metri pătrați care a aparținut lui John Lennon și Yoko Ono. După cum povestește scriitorul Robert Rosen în biografia Nowhere Man: The Final Days of John Lennon , cântărețul britanic a cumpărat proprietatea cu câteva luni înainte de a fi ucis dar nu a pus niciodată piciorul acolo. Lennon și Yoko Ono au cumpărat casa pentru a se refugia într-un loc cald în timpul iernilor dure din New York.

Vila are șapte dormitoare, mai multe camere de zi, o bibliotecă, un birou și un bar, cu vedere la mare  are o grădină imensă din care vă puteți bucura de o priveliște uluitoare. În spatele vilei se află o piscină mare și un teren de tenis  în stil Wimbledon.

Imaginile incredibile: nașterea unei planete, fotografiată pentru prima dată în istorie

După moartea lui John Lennon, vila a rămas în mâinile lui Yoko Ono doar șase ani. În 1986, artista japoneză a vândut-o pentru 3,15 milioane de dolari, obținând un profit de 2,4 milioane de dolari.

De-a lungul anilor vila a dobândit din ce în ce mai multă valoare, iar ultimii proprietari, fostul bancher John Sites și soția sa Cindy au cumpărat-o în 2016 pentru 26 de milioane. Dacă ar putea să-l vândă pentru 47,5 milioane de dolari, ar câștiga 21,5 milioane de dolari în doar 4 ani.

Dar cine reușește să cumpere „El Solano” îl va avea pe cântărețul Rod Steward ca vecin, care deține o vilă la fel de luxoasă în apropiere. La doar câțiva pași distanță se află și imensa proprietate „Mar-a-Lago” a lui Donald Trump.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.