Vieti distruse: un roman de 24 de ani a murit intr-un tragic accident rutier in Italia

Vieti distruse: un roman de 24 de ani a murit intr-un tragic accident rutier in Italia

Tragicul accident s-a produs în noaptea de joi spre vineri în orașul italian Padova. Românul Alexandru Mario Chiriac în vârstă de 24 de ani se afla cu o altă tânără româncă de 22 de ani pe motocicletă când a intrat în coliziune frontală cu o mașină.

 

Tânărul român locuia împreună cu familia  în Selvazzano Dentro.

 

Potrivit informațiilor furnizate de poliția locală, impactul între motocicletă și autovehicul a fost extrem de puternic și nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire tânărului român. Prietena lui a fost rănită grav și transportată de urgență la spital. Șoferul mașinii a ajuns și el la spital cu răni ușoare.

 

Potrivit presei italiene, se pare că de vină a fost drumul periculos, asfaltul umed și vizibilitatea slabă din cauza ploii.

Te-ar putea interesa și Smecher…. ! Si-a facut un selfie cu masina politiei si a fost arestat pentru trafic de droguri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.