Viespea ucigașă a făcut prima victimă în Europa: un bărbat din Spania a murit după ce a fost împuns de viespea killer

Un bărbat din Spania a murit după ce a fost înțepat de o viespe ucigașă, care a ajuns în SUA din Asia și a fost observat pentru prima dată în Europa . Presa locală dezvăluie că bărbatul a fost înțepat în sprânceană în timp ce încerca să apere un stup de albine de atacul viespii. Victima este un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Villestro , Galizia , în nordul Spaniei .

Viespile ucigașe, o specie de insecte mortale din Asia au fost depistate pentru prima dată în Washington în Statele Unite în urmă cu o săptămână. Aceste insecte măsoară doi centimetri lungime și au capacitatea de a ucide stupi întregi de albine în câteva ore.

Alertă viespea ucigașă: poate ucide un șoricel în câteva momente / VIDEO

Potrivit unui raport al New York Times, aceste viespi ucid până la 50 de persoane pe an în Japonia și pentru prima dată au ajuns în Statele Unite iar acum au ajuns  în Europa. Experții consideră că invazia acestor viespi ucigașe ar putea avea un impact drastic asupra populației de insecte din țară, afectând astfel întregul sector agricol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.