VIDEO / Un râu de sânge a inundat străzile dintr-un oraș din Argentina

O cisternă cu 5.000 de litri de sânge de vacă a explodat brusc și întreg conținutul s-a revărsat pe o stradă din Buenos Aires. Videoclipul, filmat de un martor arată un râu de sânge roșu închis de cel puțin 200 de metri lungime, care acoperă complet drumul

În unele locuri, sângele s- a acumulat și a umplut găurile din drum. Între timp mai multe persoane au încercat să ajungă la vehiculele lor în mijlocul râului de sânge. Potrivit rapoartelor presei locale, haosul a fost cauzat de o cisternă de sânge de la abatorul de vite din San Roque din Morón. Rezervorul a explodat brusc, din motive încă de lămurit.

Citește și Declarația îngrijorătoare a ministrului german al sănătății: ” Închiderea granițelor nu va opri coronavirusul”

Pompierii au îndepărtat rapid sângele de pe drum , deși probabil că râul va fi invadat și unele artere secundare, după cum relatează Daily Star Online. Imaginile au fost distribuite pe cunoscuta platformă Reddit de către unii localnici. Mulți utilizatori au comentat videoclipul , afirmând că râul de sânge a fost cu adevărat „dezgustător”.

Sângele este adesea folosit pentru fabricarea îngrășămintelor . Uneori poate fi rafinat și ca aliment alimentar bogat în proteine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.