Video/ Un jurnalist trimis sa faca un reportaj cu apa pana-n gat

Dintr-un loc îndepărtat din provincia pakistaneză Punjab, imagini care au cucerit web-ul (și lumea). Un jurnalist devine celebru în întreaga lume după ce a fost  trimis să un reportaj despre  efectele unei inundații devastatoare. Nimic ciudat până acum, dacă nu ar fi fost fără alegerea lui și modul lui de a transmite telespectatorilor adevărata situație.

 

Numele jurnalistului este Azadar Hussain și lucrează pentru postul de televiziune GTV .  Săptămâna trecută a fost trimis la Kot Chutta, un oraș devastat de inundații din cauza ploilor torențiale care au căzut  timp șase zile… neîntrerupt. În întregul Pakistan în ultima lună, zeci de oameni au murit din cauza inundațiilor. De la începutul sezonului musonilor, decesele,  inundațiile, fulgere și daune materiale sunt nemăsurate.

 

Transmite în direct dintr-un oraș practic inundat, Azadar Hussain a ales să se scufunde într-unul dintre cele mai afectate locuri, arătând astfel spectatorilor și colegilor din studio nivelul impresionant de de apă, care i-a ajuns peste umeri, până la gât. În mijlocul unei tragedii așa de mari, expresia jurnalistului spune totul.

Citește și Surse de informatii din SUA: „Fiul si mostenitorul lui Osama bin Laden este mort”

https://twitter.com/molerogascon/status/1156136849611452416

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.