VIDEO / Un copil de 4 ani ține volanul la 130 km/h iar mama mândră publică imaginile. Anchetată

Agina Altynbayeva, în vârstă de 29 de ani, și-a așezat fiul de 4 ani în brațe la volanul Hyundai Solaris pe o autostradă pustie din regiunea tatarstană a Rusiei și l-a filmat. Copilul ține de volan în tmp ce mașină are o viteză de 130 de kilometri pe oră !

Femeia a filmat scena a distribuit video-ul pe rețelele de socializare, declanșând indignarea web-ului și nu numai. Copilul, care are doar 4 ani, controlează volanul mașinii în timp ce mama apasă pe accelerație pe rimtm de muzică.   Femeia a fost raportată, acum este cercetată de poliție și anchetată de serviciile sociale, scrie Daily Mail .

Un crucifix a devenit „o arma letală”: o fiica i-a fracturat craniul mamei sale

Mama a comentat cu mândrie imaginile, dar mai mulți utilizatori au criticânt-o dur. Femeia s-a justificat spunând că dorește să-l facă cel mic să se distreze și să uite de tatăl lui care plecase  adăugând că nu regretă nimic, deoarece avea totul sub control.

Poliția și serviciile sociale au început o anchetă preliminară după publicarea videoclipului său, potrivit rapoartelor ministerului de interne Tatarstan. Agina ar putea risca custodia copiilor săi. Ea mai are alți doi copii: unul de 9 ani, celălalt de doar 9 luni.

https://youtu.be/adyTvA8WGyc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.