VIDEO / Un bărbat a încearcat să scape de carantina îmbrăcându-se într-un costum de T-rex

Un bărbat  pozitiv pentru coronavirus a fost arestat după a ieșit pe stradă stradă purtând o ținută dinozaur T-Rex pentru a-și duce gunoiul afară.

Imaginile în care bărbatul îmbrăcat într-un costum enorm de dinozaur maroniu a fost postat de Poliția din Murcia, Spania, în timp ce acesta era în carantină. Postând  pe Twitter , poliția din Murcia a spus că, în timp ce proprietarii și câinii pot merge pe jos, dinozaurii nu pot: „În timpul stării de alarmă, plimbarea animalelor domestice este permisă dacă sunt însoțite de o singură persoană, întotdeauna scurte plimbări, dar unui  Tyrannosaurus rex nu”.

Citește și Apartamentul ororii: o familie a strâns 1.300 de litri de urină în propria locuință

Mulți dintre internauți au apărat gestul bărbatului: ”S-a dus să scoată gunoiul. Este o ieșire justificată din casă. Un pic de umor nu strică în acest moment. Ne-a făcut să râdem”

Sursa video:  Twitter Policia Local Murcia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.