Video-ul șocant apărut pe contul de Instargram al unei adolescente de 16 ani dispărută

Video-ul șocant apărut pe contul de Instargram al unei adolescente de 16 ani dispărută

Destiny Rose, în vârstă de 16 ani, care a dispărut, luna trecută, din locuința sa din Florida, Statele Unite, a fost văzută într-o filmare, legată de un scaun, în jurul gâtului.

Pe contul său de Instagram a apărut un video șocant. În imagini, tânăra țipa și era ținută legată, în timp ce încerca să ceară ajutorul familiei sale. Imaginile au fost văzute de mătușa adolescentei, care a declarat poliției că în imagini apărea și ”un bărbat misterios”. Acesta din urmă spune: ”dacă îți păsa de ea, trebuia să fii deja aici”.

Tatăl își violează fiica de 6 ani și o ucide. Mama moare de durere

Potrivit femeii, bărbatul care apare în filmare are între 20 și 30 de ani și are câteva semne distinctive pe față, potrivit Fox News.

Mătușa adolescentei a sunat imediat la poliție și a anunțat ce a văzut pe contul de Instagram al nepoatei sale.

Oricine ar avea informații privind dispariția fetei este rugat să sune la 954-693-8200 sau la Broward Crime Stoppers la 954-493-TIPS (8477)

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.