Video/ Uite cum se poate fura un Range Rover de peste 60.000 de euro în doar 40 de secunde

Video/Uite cum se poate fura un Range Rover de peste 60.000 de euro în doar 40 de secunde!

Jaful s-a petrecut în Birmingham, iar hoții au folosit un dispozitiv cu care au păcălit sistemul de securitate fără cheie al mașinii, reușind să o deschidă fără probleme. Dispozitivul folosit se vinde online cu aproximativ 100 de euro, relatează Daily Mail.  Poliția investighează jaful, iar până acum nu a fost făcută nicio arestare.

Mireasă însărcinată moare cu câteva minute înainte să ajungă la altar: bebelușul a fost salvat

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.