VIDEO / Traficul de milioane de dolari cu copacii de trandafir care sângerează

Copacul de trandafir este una dintre cele mai traficate specii de lemn de pe pământ iar când este tăiat, sângerează o sevă roșie. După ce au epuizat stocurile în altă parte, comercianții chinezi au apelat la Africa de Vest, scrie BBC

BBC Africa Eye se află în Senegal, unde este ilegal să tai sau să exporti un copac de trandafir. Și totuși, continuarea traficului a crescut în ritm alarmant.

Citește și Coronavirus, toată Italia declarată zonă roșie: ce se poate și ce NU se poate face?

Din pădurile Casamance, prin portul vecinului Gambia și până la China.

Timp de un an, BBC Africa Eye cu Umaru Fofana cercetează traficul de milioane de dolari cu lemnul de trandafir

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.