VIDEO Statuia lui Christos de la Rio de Janeiro, una dintre minunile lumii a fost ”îmbrăcat” în halat de medic

Statuia lui Christos de la Rio de Janeiro  a fost „îmbrăcată” în ziua Paștelui cu un halat de doctor, proiectat pe statuia albă care privește orașul aducând omagiu celor care se luptă în prima linie în spitale împotriva epidemiei de coronavirus din întreaga lume .

Cu ocazia sărbătorii catolice, cardinalul Orani Tempesta a organizat o ceremonie aproape solitară la poalele statuii înălțime de 38 de metri și a plasat 709 metri deasupra muntelui Corcovadoe. Imagini cu steagurile țărilor afectate de pandemie, cum ar fi China, Statele Unite, Spania, Italia și Brazilia, au fost proiectate pe Christos Mântuitorul . Au apărut și mesaje scrise de copii în care au scris „totul va fi bine”, alături de cuvinte de mulțumire în diferite limbi. Conform datelor Ministerului Sănătății, Brazilia are peste 22 de mii de cazuri confirmate și cel puțin 1.223 de victime; acest lucru face ca țara sud-americană să fie cea mai afectată de Coronavirus.

Corornavirus, antene 5G incendiate în Marea Britanie: ”Ele sunt cauza pandemiei” VIDEO

Christos Mântuitorul a fost iluminat cu steagurile celor mai afectate țări: Italia, Statele Unite, China, Spania și Brazilia, care până în prezent are 22.169 de cazuri confirmate de coronavirus.

Sursa video: BBC

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.