VIDEO / SpaceX, test eșuat: prototipul navetei Starship SN1, a explodat

SpaceX de la Elon Musk nu a reușit să testeze prototipul navei Starship SN1 . Nava spațială a explodat în timpul unui test de presurizare cu azot lichid în Boca Chica (Texas). În intențiile lui Elon Musk, naveta ar fi trebuit să transporte la un moment dat o sută de oameni pe Lună și Marte.

Citește și Coronavirus, o tânără asimptomatică și-a infectat întreaga familie

S-a întâmplat pe 28 februarie, iar fondatorul SpaceX însuși a comentat incidentul pe Twitter cu un laconic: „Dar cum a trecut noaptea ta?” . Acesta este al doilea test care a eșuat după explozia primului prototip din noiembrie 2019.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.