VIDEO / Soldații americani și thailandezi beau sânge de șarpe într-o ceremonie bizară anuală

Soldații americani și thailandezi au băut sângele șerpilor și au smuls capetele șopârlelor vii în timpul unei adunări anuale de antrenament.

Exercițiile de supraviețuire din junglă includ decapitatrea șerpilor, băutul sângelui și jupuirea șopârlelor înainte de a-i devora de vii. Soldații, marinarii americani și thailandezi, au fost fotografiați participând la ritualul sângeros, ca parte a antrenamentului anual de aur Cobra, relatează Mail Online

Adunarea anuală este organizată pentru a deprinde abilitățile în jungla a soldaților. Acest ritual continuă în ciuda faptului că animalele sălbatice au fost considerate focarul coronavirusului . Soldații se aflau într-un cantonament din Chanthaburi, o provincie din sud-estul Thailandei.

Citește și Și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, pentru a putea pleca în vacanță

Tabăra Cobra Gold a început inițial în 1982 ca un exercițiu între SUA și Thailanda pentru îmbunătățirea activității umanitare dintre cele două țări. În acest an, 27 de națiuni diferite participă la exercițiile militare.

Soldații sunt învățați cum să supraviețuiască în junglă folosind animale exotice în antrenament, inclusiv scorpioni, șerpi, tarantule și șopârle.

Sursa: Mail Online

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.