Video șocant: Un bărbat din SUA a supraviețuit miraculos după ce a fost lovit de un fulger într-un parc

Camerele de supraveghere ale unui spital din apropiere au surprins momentul în care un bărbat a fost lovit de un fulger în timp ce trecea printr-un parc. Omul a căzut secerat la pământ în urma trăsnetului, iar câțiva trecători din jur s-au grăbit să îi acorde primul ajutor.

Născută cu o malformație facială, acum poate zâmbi. Intervenția „miraculoasă” asupra unei fetițe de 6 ani / VIDEO

Bărbatul a căzut secerat la pământ în urma trăsnetului, iar oamenii din jur s-au grăbit să îi acorde primul ajutor.  Aceștia au chemat ambulanța, iar după intervenția medicilor bărbatul ghinionist a început din nou să respire, scrie WJLA.

https://youtu.be/AN0EhjnsjnQ

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.