Video socant! Un barbat a cazut de pe un zgarie-nori in timp ce iși facea un selfie

 Video socant! Un barbat a cazut de pe un zgarie-nori in timp ce iși facea un selfie

Febra celui mai cool selfie i-a amploare în toată țările și tot mai mulți tineri sfârșesc prin a-și pierde viața pentru câteva aprecieri pe rețelele de socializare …  Dar oare merită? DELOC !

O studentă și-a rupt 110 oase după ce a căzut de la balcon: făcea yoga

Un tânăr care s-a urcat pe acoperișul unei clădiri înalte, în încercarea de a-și face cel mai tare selfie, se prăbușește în gol, după ce bucăți din clădire se desprind chiar în locul în care stătea. Disperat, tânărul a încercat să se prindă pentru a-și salva viața, însă a fost în zadar. Bărbatul s-a prăbușit în gol şi s-a izbit de caldarâm.

Imaginile șocante au fost postate pe Twitter de poliția din Mumbai, India.

 

 

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.