Video șocant! O ambulanță a fost loviță în plin de un tren

VIDEO

Telecamerele de supraveghere au înregistrat impactul teribil dintre un tren și o ambulanță care se afla pe calea ferată din Puszczykowo, Polonia. Ambulanța tocmai trecea peste șinele de cale ferată când dintr-o dată barierele de trecere s-au închis blocând vehicolul.

Oroare în Indonezia! Din gelozie o femeie și-a ucis fiica vitregă de 5 ani: avea raporturi intime cu fii ei

Șoferul a încercat disperat să deplaseze mașina de pe șine pentru a evita impactul dar nu a reușit. Trenul a lovit ambulanța în plin. Medicul și un asistent au murit pe loc, iar șoferul se află în stare gravă la spital.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.