Video șoc: o femeie sub influența drogurilor își bate și mușca câinele

 Într-un metrou din Toronto, o femeie a fost filmată de un călător în timp ce își bătea cu violență câinele și îl mușca. Este absurd cum nimeni timp de câteva minute bune nu i-a luat apărarea animalului neajutorat.

O femeie a atacat un copil de 5 luni într-un cărucior: ”Pot să văd bebele?”

În videoclipul publicat pe rețelele de socializare, se vede cum femeia îl trage pe cățel de blănită, îl trânge cu putere, îi dă palme și îl ușscă în tmpmce îi ordină să se oprească…dar cățelul nu făcea nimic rău, era așezat în brațele femeii care părea destul de supărată sau mai bine zis drogată.

Într-un sfârsit un tânăr s-a apropiat de ea și i-a spus că ar fi trebuit să nu-și mai lovească câinele, la care femeia vizibil iritată ca și când ar fi acuzată degeaba a început să-l înjure….. După ce filmulețul a fost vizionat de milioane de internauți, mulți dintre ei criticând gesturile ei, alții spunând că era posedată…dar nouă ni se că numai posedată nu era, mai bine zis drogată.

 

 VIDEO AICI 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.