VIDEO/ Și-a abandonat copilul de 3 ani într-o geantă: ”Nu-mi permit să-l cresc”

Este un videoclip care vă va lasă fără cuvinte . Ne aflăm în China  înorașul Laixi, în provincia estică Shandong. În imagini, un  bărbat de 53 de ani, identificat drept Qu, și-a abandonat  fiul de trei ani în fața unui magazin după ce l-a pus într-o geantă de călătorie. În interior genții, pe lângă copil, a fost găsit un mesaj scris cu pixul de tatăl copilului: „ Nu-mi mai permit să-l cresc , trebuie să-l abandonez”. Băiatul a fost dus la un orfelinat, iar tatăl său este acum în custodia poliției, potrivit presei chineze.

Evenimentele au avut loc în jurul orei 17:00 pe 16 noiembrie. Imaginile înregistrate de telecamerele de supraveghere publicate de poliție arată un bărbat care se îndreaptă spre un magazin în timp ce transporta o geantă. După ce îl așeza pe pământ, se întoarce și pleacă dar nu înainte de a privi în jur. Bărbatul este tatăl copilului, potrivit postului de televiziune Qingdao. Copilul a fost descoperit abia patru ore mai târziu, în jurul orei 22 :00 când a ieșit din geantă plângând. Cei prezenți au sunat imediat la poliție.

Citește și:  Un copil de 5 ani a fost găsit abandonat într-o cameră întunecată, lângă el doar un pahar de apă

În mesajul lăsat de Qu în interiorul geantei, bărbatul a scris că a parcurs aproximativ 140 de kilometri dintr-un oraș din apropiere, Yantai, înainte de a alege locul unde să-și abandoneze copilul . Băiețelul s-a născut în noiembrie 2016, iar mama lui i- ar fi „abandonat ”. Bărbatul susține  că suferă de „ diverse boli” și că nu are un loc de muncă: “Sper ca oamenii cu suflet bun să găsească acest copil și să-l adopte.”

Poliția a adoptat măsuri   împotriva bărbatului și investigațiile ulterioare sunt în curs de desfășurare. Conform legii penale chineze, părinții care își abandonează copiii riscă să-și petreacă  cinci ani de închisoare .

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.