Video scandalos: pentru a sărbători nașterea, un bărbat bagă țeava de la pistol în gura unui bebeluș

În imaginile apărute pe rețelele sociale, bărbatul ține un bebeluș în brațe, trage cu o armă în aer, după care îi pune copilului în gură țeava pistolului.

Potrivit site-ului gulfnews.com, bărbatul ar fi celebrat, în acest mod, nașterea copilului.

Poliția saudită din capitala Riyadh a spus că a arestat un bărbat, care a apărut într-o filmare video în timp ce ține un bebeluș în brațe și trage un foc de armă în aer după care îl bagă în gurița copilului.  Sursa citată scrie, de asemenea, că individul care filmează îi spune celui cu arma să-i dea cu pistolul pe la nas copilului, pentru ca acesta să simtă mirosul de praf de pușcă.

O italiancă și-a aruncat copilul de 4 luni într-un șant: ”L-a lovit de mai multe ori cu un baston”

Suspectul,  un tânăr de 20 de ani , a fost arestat sub acuzația de punere a unui copil în pericol și încălcarea regimului armelor din Arabia Saudită

Cu toate că Arabia Saudită a interzis sărbătorile cu focuri de armă, cu toate acestea, este o practică încă comună.

Sursa: Gulfnews

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.