VIDEO / Rusia a răspuns prompt cererii de ajutor a Italiei: primul avion a aterizat la Roma

Rusia a răspuns prompt cererii de ajutor a Italiei: primul avion a aterizat la Roma

Sâmbăta trecută, președintele rus Vladimir Putin, într-o conversație telefonică cu premierul italian Giuseppe Conte, a confirmat disponibilitatea de a oferi prompt asistență în lupta împotriva coronavirusului și a prezentat parametrii specifici acestuia.

Operațiunile de trimitere a ajutorului rus în Italia sunt suportate de Ministerul Apărării din Rusia: în total, Rusia va trimite opt brigade mobile formate de medici specialiști în virologie al Ministerului Apărării, împreună cu utilaje speciale pentru ventilație, vehicule pentru dezinfectare și alte materiale medicale.

Citește și Coronavirus : „Spitalele din Bergamo sunt pline, oamenii mor acasă „

Primul avion rus IL-76 cu ajutoare pentru soluționarea situațiilor de urgență Coronavirus a ajuns în Italia. Aeronava militară, un Ilyushin IL-76 al Forțelor Aerospațiale Ruse, a aterizat pe aeroportul militar Pratica di Mare, la 30 km sud-vest de Roma.

În următoarele ore, sunt așteptate alte 8 avioane cu medici militari, experți în virologie și epidemiologie și mijloace și materiale de avangardă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.