VIDEO /Primește în dar o Barbie în scaun cu rotile: reacția acestui copil cu dizabilități încălzește inima

Emoțiile și bucuria acestei micuțe a încălzit inima tuturor atunci când părinții i-au făcut cadou o păpușă Barbie într-un scaun cu rotile, la fel ca ea. Ella Rogers este o fetiță de doi ani și un videoclip incredibil arată importanța fundamentală a incluziunii și a sentimentului reprezentat, pornind chiar de la jucării.

Părinții ei i-au oferit una dintre acele Barbie, linia lansată de Mattel pentru a promova diversitatea între băieți și fete. Această nouă linie include numeroase modele Barbie: cheale, cu vitiligo, curvy și cu diverse dizabilități fizice. Scopul este de a-i ajuta pe cei mici să se simtă mai puțin diferiți și să se accepte mai ușor pentru a fi mai confortabili în societate.

Citește și Potrivit celui mai renumit expert din China, pandemia se va încheia în luna iunie

Micuța Ella este afectată de spina bifida, o malformație congenitală a coloanei vertebrale care afectează sistemul nervos central. Cazul acestei fete este deosebit de grav, deoarece este paralizată de la talie în jos, așa că are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. În ciuda stării sale, Ella are dorința de a se juca și de a se distra ca toți ceilalți copii, iar noua linie a lui Mattel pare să se potrivească perfect pentru ea.

„Este ca orice altă fată. El comunică prin limbajul semnelor și înțelege totul “, spune Lacey Brown-Rogers, mama lui Ella.

Many of you have asked “what ever became of Mattel?” Welllll, they reached out to me on Friday and would like to share Ella’s picture and story on the TODAY SHOW!!! 🙌🏻 it will be a live segment on Saturday between 7am-9am on NBC 4! I hope you all watch and record!!! We are soo very excited!!! ❤️❤️I can’t believe this… 1K views!!! AND 9 shares! THANK YOU, THANK YOU to all who have shared and watched this video! Please feel free to share as you wish! 😘

Pubblicato da Lacey Rogers su Martedì 4 febbraio 2020

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.