Video/O fetiță îi cântă “You Are My Sunshine” pisicii ei iubite care este pe punctul de a muri

O fetiță îi cântă “You Are My Sunshine” pisicii ei iubite care este pe punctul de a muri. Nu îți vei putea reține lacrimile Personajul principal este o fetiță de numai 6 ani care canta “You Are My Sunshine” pentru pisica ei iubita, care, din cauza unei boli mai are de trăit numai câteva ore. Bailey a fost un pisoi de paisprezece ani și a fost a fost un membru foarte iubit al acestei familii. Era foarte atașat de micuța Abby. Cei doi aveau o legătură specială.

Bianca a murit la vârsta de 4 ani: pe corp au fost găsite semne de abuz sexual și lovituri

Abby i-a cântat prietenului ei ținând-ul în brațe dar , din păcate, acesta a fost ultimul moment pe care cei doi l-au împărtășit. La câteva ore după ce a fost filmat, Bailey a murit de insuficiență renală.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.