VIDEO / O educatoare a găsit un mod genial de a le arăta elevilor ei importanța spălatului pe mâni

Amanda Lorenzo, o educatoare de grădiniță din Miami a avut o idee fantastică de a le demonstra elevilor săi importanța spălatului pe mâini. A folosit o farfurie în care a pus apă și piper măcinat și într-un alt recipient a pus săpun lichid. Praful de piper măcinat raprezentau virușii.

Citește și Coronavirus, alarma unui medic italian: ”Este posibil ca trei luni să nu fie suficiente pentru a depăși situația de urgență”

Apoi a cerut unuia dintre copii să-și pună degetul în „apa cu viruși”. Când copilul a scos degetul din apă, pe deget i-a rămas piperul. Amanda i-a cerut copilului să introducă degetul în recipientul cu săpun după care să-l bage înapoi în farturia cu piper. Rezultaul este uimitor!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.